Reisverslagen, zondag 7 oktober 2018


 

Kwart voor negen op de motor richting Olland.

Om 9 uur zouden we bij de Durps verzamelen voor een bak koffie, maar omdat niemand een brandblusser bij had moesten we uitwijken naar Tonnie en Gerrie voor de koffie en die hadden alles netjes voor elkaar. (en nog bedankt voor de koffie). Na een bak koffie en slappe klets reden wij als eerste aan met de groep van Gerard van de Maat. Het was nog fris op de motor maar de zon lag op de loer en liet ook niet lang op zich wachten.

We reden richting Sint-Michielgestel, Den Dungen naar Middelrode waarna we in Wamel met de pond de Waal zijn overgestoken. Na nog ene kleine plaatsjes gepasseerd te zijn reden we over de dijken bij Nederrijn, ondertussen was het tijd geworden voor een bak koffie bij eetcafe De Tol in Kapel Avezaath.

Terwijl wij daar zaten kwam de groep van Jeroen ons voor de derde keer voorbij dus konden ze nu een voorsprong opbouwen. Even daarna kwam ook de groep van Gerard van Gils en Mari aangereden want die hadden ook de koffie geroken.

Na een bakske koffie en weer slappe klets zijn we verder gereden langs de Waal, richting Drunen en verder in de richting van Helvoirt, Haaren, Lennisheuvel naar Liempde waar we nog een koffieadres gevonden hadden namelijk bij ondergetekende.

Ondanks dat Albert met zijn hoofd al op vakantie was heeft hij toch weer een mooie rit weten te maken en het weer was ook niet onaardig.

Jan van Rooij.