Reisverslagen, zondag 7 november 2021


Snertrit de laatste rit van het jaar meestal.

In Olland aangekomen bij ons nieuwe clubhuis dacht ik weer een nieuwe uitbater? Staat daar Tonnie achter de bar. In ieder geval de koffie was klaar en hij was druk in de weer met de thee.

De opkomst was ongeveer twintig rijders denk dat de rest geen snert lust. Onze groep bestond uit vier rijders. Na de koffietijd om te vertrekken onze rit was ongeveer 140km.

Daar hebben we ook wel eens genoeg aan. Na een half uurtje kwamen we erachter dat van rechts komen niet altijd voorrang heeft. Ongeveer een uurtje of anderhalf willen meestal wel weer een bakje. Dit viel niet mee veel horeca gesloten dan maar verder. De eerst koffie was in Overloon dan hier ook maar een broodje warm vlees. Na een uurtje gepauzeerd te hebben maar verder met de rit.

In Olland aangekomen stond daar inderdaad de snert klaar. Een flinke pan voor twintig rijders dus er was voldoende zelfs met roggebrood en spek. Na hiervan genoten te hebben, was het weer tijd om naar huis te gaan. We wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2022.

Groetjes Piet van de langzame groep