Reisverslagen, zondag 6 september 2020


Verslag SMC-rit zondag 6 september 2020

Zaterdagavond 19.00 uur ff tanken en dan de motor wassen want morgen moeten we er toch allebei goed opstaan. Het is zondagmorgen 8.15 uur de zon bewgint er al door te komen het is tijd om op te staan.

Een mooie rit van 130 km met lunch en nog een stukske van 80 km door het mooi Brabantse land. Na een bekske koffie en wat gezever wilden we aanrijden kumt de vurzitter naar men, “ Erik zouden gij een stukske willen schrijven” ? Ja als Tonnie kumt kunde eigenlijk gin nee zege dus vooruit met de geit.

Un dat we nu later weg waren, was Gerard al aangereden, op de Lage Voortseweg zaten we al achter van Gils. Maar we konden er niet voorbij auto’s, trekkers en diverse fietsers. In Oirschot zaten we er nog steeds achter “ De bejaardenclub”.

Op een gegeven moment moesten we keren in Oosterbeers (brug was weggehaald) konden we langs Van Gils. Over diverse mooie wegen en ook stand en grindpaden dachten we nu hebben we het wel gehad. Komen we bij Lansard in Oirschot was er een laag asfalt er vanaf gehaald, hebben we gelukkig onze motoren kunnen omruilen tegen een off de road motor (waren over de crossbaan aan het rijden) en hebben we onze weg kunnen vervolgen.

Natuurlijk zijn we ook ff op de tankbaan in Oirschot geweest was wel vet met de off de road motor. Na het zware stuurwerk (mulle zand) zijn we naar Olland gereden voor een goed verzorgde lunch bij Jordy en Mare Voets, hartelijk dank hiervoor. Na wat gebabbeld te hebben met verschillende mensen wilde we gaan voor de 2e rit.

Ook deze van 80 km was een hele mooie uitgezet door Albert. Hartelijk dank daarvoor.

Groeten de Kawa rijder