Reisverslagen, zondag 5 september 2021


 

Zondag morgen al vroeg uit de veren want we zouden vroeg vertrekken.

Om 09.00 koffie bij Kevin, van onze groep hadden ze goed gehoor gegeven, Jan, Mari, Frank, Michael en ikzelf verder was er nog niemand. Mari Leenderts zat op Zandvoort F1 te kijken, Herwin zat vanaf boven bij de Mars te kijken en van Gils had unne kapotte band, dus alles bij elkaar gevat ze hadden de zaakjes niet goed voor elkaar. Hé luister eens ik hoor unne motor aankomen, veul herrie en snelheid het is Jack, vlug één bekske achter de kiezen en dan gon we maar. Warempel dur kumt Tonnie aan maar zonder motor, wa ist Tonnie ik krijg thuis ginne koffie mer dus kom ik hier maar ff drinken.

Zo gezegd zo gedronken en ff later toch mar de motoren gestart en vertrokken richting Zijtaart / Keldonk. Komen we in Boerdonk aan rond 09.45 is er een BUFFELRUN die om 10.00 start, wa doen we ff inschrijvingen en meedoen, iedereen was er mee eens dus hoppa motoren aan de kant pakken uit en wij inschrijven. Stonden we om 10.00 bijna vooraan in de startrij, we hadden afgesproken om de oudste vooraan te laten starten en de rest volgt en natuurlijk elkaar helpen als het nodig is.

Om 10.45 kwam Mari eindelijk als laatste over de finishlijn. God wat zagen we eruit de een nog meer modder als de ander. Gelukkig konden we gebruik maken van de douche, dat was voor sommige hard nodig en we waren een ervaring rijker. Terug op de motoren en doar wir gas erop want we moesten nog 200 km. Over diverse mooie landwegen en veel bekijks kwamen we in Well aan.

Daar unne uitsmijter gegeten en verschillende sapjes gedronken want ja we hadden nogal moeten werken bij de buffelrun, de magen waren weer rijkelijk gevuld en konden we de reis verder voortzetten. Net toen we wilden aanrijden kreeg Mari telefoon van Mark waar we waren want dan kon Mark nog een stukste meerijden.

Mari vertelde hem dat we richting Boxmeer / Grave reden daar kon Mark dan mooi aansluiten. Zo gezegd zo gedaan bij de benzinepomp in Grave sloot Mark aan ( na veel vijven en zessen en diverse telefoontjes). De rit was heel skon geweest alleen te kort ( grapje Albert ) dus hebben we de bestseweg nog een paar keer rustig gereden.

Al met al een zeer geslaagde dag geweest en Albert bedankt voor het uitzetten van de rit.

Mvgr de kawa rijder.