Reisverslagen, Openingsrit 15 maart 2020


 

Zoals jullie inmiddels weten was de eerste motorrit gepland op 1 maart, Maar door veel regen en storm werd deze verzet naar 15 maart. Helaas kon deze rit ook niet doorgaan vanwege het coronaviris.

Er werd door het bestuur besloten voor wie wilde vanuit verschillende locaties te vertrekken. Erik bood aan bij hem bij elkaar te komen,waarvoor dank. Zo gezegd zo gedaan waren Marcel,Frank, Jan, Pierre,Mark, en ik bij Erik om 9.15u voor een bak koffie of twee en wat gezever.

Tegen 10.00u hoorde we de groep van Gerard ook al over de Ollandse weg racen. Dus zijn wij ook maar vlug vetrokken. De rit ging zeer snel via Boxtel, Esch, Helvoirt, Drunen, Heusden tot aan de eerste veerpond waar de groep van Gerard al stond te wachten. Wij konden al snel aansluiten. Zo slim als Gerard is liet hij ons als eerste van boord gaan. Hij was natuurlijk bang dat zijn groep teveel opgejaagd zou worden. Bedankt hiervoor Gerard.

Bij het tweede veerpond stond de groep van Jeroen te wachten en kwam ook al snel de groep van Gerard weer aanscheuren zodat zij ook nog mee konden. Een eind verder op maakten wij even een pit(s) stop, waardoor na ongeveer 5 min Gerard ons voorbij reed. Toen we in Leersum stopte bij een restaurant voor koffie met gebak, zat hier alweer de groep van Gerard.

Na de koffie nog een mooi stuk gereden, tot de tank stop, waarna Frank besloot naar huis te rijden. Wij hebben de route verder gereden tot aan de derde veerpond. Daarna nog een stuk lekker gestuurd tot aan Heeswijk toen Mark en ik besloten naar huis te rijden. De rest van de groep heeft denk ik de route verder uitgereden Al met al was het een mooie geslaagde rit. Hiervoor dank!!!

Groeten motormuis Mari v Weert