Reisverslagen, Motorweekend 2013


Verslag motorweekend 2013 groep Herwin van Heeswijk

 

Donderdag 13 juni 2013

Op donderdag 13 juni waren we om 08.45 uur bij de Dorpsherberg om eerste koffie te nemen en de eerste groep uit te zwaaien. De eerste groep was er wel, maar de koffie nog niet, het is ook wel vroeg voor Ton. Toch koffie gehad en de eerste groep uitgezwaaid om 08.45 uur. Om 09.15 uur vertrok onze groep met Marga, Joep, Herwin, Harrie, Tonnie, Gerry, Mieke, Gerard ren ikke (Gonny). Van tevoren aangegeven om op tijd te stoppen. 120 kilometer verder 1ste stop koffie met gebak. De tweede stop was iets eerder dan ik dacht, na 30 kilometer had ik toch zin in een peuk, Joep nog niet in en sigaartje, dus maar vallen, stom, stom. Geen grind op de weg maar grote keien waar ik geen grip op had, maar de keien wel op mijn !!!!! Om 14.00 uur eten en vanaf toen regen gehad. Veel bochten, haarspelbochten naar rechts naar links en toen boem een slootje rechts voor Harrie. Dit was geen slootje maar een sloot. Zie foto, is geen luchtfoto. Verder goed aangekomen in een goed hotel. ‘s-avonds lekker gegeten en een pilske gehad en zoals jullie weten van mij, op tijd naar bed.

Vrijdag 14 juni 2013

De Moezelroute ongeveer 270 kilometer. Afgesproken om half negen ontbijt. Marga en Herwin al om half 8 op, 1 uur te vroeg, dus nog even terug naar bed. Heel goed weer, alleen Mieke had het koud. Doet ook niks, zit alleen maar achterop. Gerrie ging niet meer mee omdat er de eerste dag 2 gevallen waren. Ze was een beetje bang geworden. Mooie route, op tijd stoppen voor koffie en eten. Gerard had nog niet in de gaten dat de zon scheen, hij had zijn zonnebril nog niet opgezet. Toen hij hierna rijdende zijn zonnebril opzette, reed hij tegen het voorwiel van Tonnie. Weer even stoppen, kan je beter niet meer doen Gerard. Verder niks gebeurd, fijn gereden en ’s-avonds weer lekker gegeten.

Zaterdag 15 juni 2013

De Viandenroute ongeveer 280 kilometer. Een hele mooie route, op tijd gestopt voor koffie en eten. Verder niets te melden alleen dat Mieke ontzettend veel jeuk had op haar hoofd onder haar helm. Heel vervelend voor Mieke. De laatste dag heeft ze er minder last van gehad. Dus geen gezeur meer over de jeuk. Verder goed aangekomen in een goed hotel. ‘s-avonds lekker gegeten en een pilske gehad en zoals jullie weten van mij, op tijd naar bed.

Vrijdag 14 juni 2013 De Moezelroute ongeveer 270 kilometer. Afgesproken om half negen ontbijt. Marga en Herwin al om half 8 op, 1 uur te vroeg, dus nog even terug naar bed. Heel goed weer, alleen Mieke had het koud. Doet ook niks, zit alleen maar achterop. Gerrie ging niet meer mee omdat er de eerste dag 2 gevallen waren. Ze was een beetje bang geworden. Mooie route, op tijd stoppen voor koffie en eten. Gerard had nog niet in de gaten dat de zon scheen, hij had zijn zonnebril nog niet opgezet.

Zondag 16 juni 2013

De laatste dag alweer richting Olland. Ollandia had nog een kans om te promoveren naar de 4de klasse. Herwin, Marga en ik wilden dit graag zien, dus zijn we eerder afgehaakt van de route. Eerst nog eten in Valkenburg, daarna zijn we met z’n drieën naar het voetbal gaan kijken in Borkel en Schaft. Ollandia heeft verdiend gewonnen en promoveerde naar de 4de klasse. Terug naar de Dorpsherberg waar de meeste al weer naar huis waren. We hebben een fijn weekend gehad en ik kijk alweer uit naar volgende jaar.

Gonny.