Reisverslagen, avondrit 9 mei 2020


Verslag avondrit 9 mei

Op de app ging weer eens rond dat er gereden ging worden en omdat ik net een andere motor heb die nog een beetje verkend dient te worden heb ik ja gezegd. Met 4 anderen, Gerard Ellen, Tonny en Jan heb ik een route gereden die nooit gereden is door de club maar door Gerard zelf gemaakt .

Gerard weet de weggetjes ook wel te vinden. Na vele bochten te hebben gehad reden we eindelijk Meierijstad uit. Hoe het mogelijk is, ik weet het niet. Daarna via Heeswijk Berlicum Rosmalen toch een stukje dijk meegepakt en na zo’n 15 km de dijk weer af. Effe rust om iets te doen toch iets anders waar ik nu mee rij; 1 op 19 niet slecht. Ik dacht dat zal nog wel veranderen met de tijd en dat is ook zo. Weer een paar dorpen verder nou ja geen bord gezien waar we waren maar dat ze daar zand over hebben om drempels te maken dat hadden ze genoeg. Met de Suzuki is het toch anders als met de Ducati.

Verder via Bakel Gemert Uden Veghel maar weer richting Olland waar we toch nog na ongeveer 110 km een stoplicht kregen om effe de handjes en de beentjes te strekken omdat er onderweg niks open is in verband met coronatijd dus kregen we bij Gerard en Ellen effe koffie met een verrassing: een glas met koekjes onderin met daarop monchou of kwark met daarop een paar verse aardbeien, altijd lekker.

We hebben nog effe gebuurt en daarna maar weer naar huis. Dat waren de eerste kilometers met de gsx-s1000 nu alweer zo’n 1500 kilmeter verder toch veel eerder moeten overstappen naar een naked bike wat rijdt zo iets toch anders maar oh zo fijn. Het is net of je vrijer bent zonder een kuip om je heen niet zo als sommige mensen dat het is als je op een crossmotor stapt want dat kwam ook te sprake tijdens het buurten naderhand

Groeten en tot ziens Marcel van Gorkum