Reisverslagen, avondrit 17 augustus 2018


 

De avondrit stond weer gepland voor vanavond dus moest er ook weer een stukje geschreven worden.

Ik zei dat ik de dag erna zou gaan vissen en dat ik dan wel tijd had om te schrijven onder het vissen. Zo gezegd maar niet gedaan dus op het laatst heb ik uiteindelijk toch maar dit stukje in elkaar geflanst.

Van onze eigen groep reed niemand mee.maar zelf had ik wel zin om te rijden dus vroeg naar de dorps en kijken bij welke groep ik kon aanhaken. Het werd de groep van Albert, Jeroen, Jordy, Cees en Joost. voordat.ik de kans had gekregen om de route in te laden was het clubje al weg. Maar effe gassen met de Duc en toen zag ik ze nog net de hoek omgaan richting Boxtelseweg.

Maar daar zat ik er achter en kon de rit beginnen. Via Schijndel naar Heeswijk dus de eerste mooie wegen waren een feit. Daarna via Rosmalen naar Oss en daarna langs de Maas waar het ook altijd mooi om te rijden is werd het tijd om wat te drinken. Dat was makkelijk want iedereen bestelde icetea. En nadat ik naar wat andere verhalen als anders geluisterd had was het weer tijd om op te stappen en verder te gaan richting Reek , Sint Hubert en Odiliapeel waar het ook mooi is, al is het mooier als de mais eraf is omdat je dan de wegen beter kunt bekijken maar je kunt niet alles hebben!

Vervolgens via Volkel alweer op huis aan maar eerst effe achter bij Veghel langs Via de Vlagheide, waar het gas er weer effe goed op kan, richting het clubhuis waar nog effe wat gedronken werd. En toen was het tijd om weer naar huis te gaan, al met al weer een mooie rit om later nog eens te rijden. Tenslotte was het 124 km dus mooi om nog eens te doen, ook al is het wat kouder, je bent voordat je het koud krijgt toch weer thuis.

Groetjes en tot de volgende keer de Ducatist