Openrit zondag 5 mei 2019


Een dag om niet snel te vergeten.

's-morgens om 8.29 rammelt de app van ons groepje. Wie rijdt er mee Mari, Ad, Frank,  Pierre, Marcel en Ikke rijden mee. Om 8.31 Peer Markus ik wil wel meerijden mar munne motor doet het niet of we Ff me een paar man aan willen komen Douwe.

Zo gevraagd onze Frank en ik Ff naar Peer, hup da ding lupt wir. Ik zeg tegen Peer de koffie en het gebak is straks vur ouw. Bij de dorps nog een bekske en wa gezever toch mar aangereden al is de voorspelling met het weer niet goed.

En net onderweg richting Veghel begint het al te regenen. Wij Marcel, Frank en Erik stoppen bij de benzinepomp de rest rijdt gewoon door. Toen moest er geappt en gebeld worden waar zijn jullie, 2 stonden er bij de brug in Keldonk de andere 2 waren doorgereden. Jongens voor de zoveelste keer degene die voor je rijd opletten die achter je rijd !!!!! Hè Hè na bijna een uur waren we weer kompleet. Marcel ging naar huis vond het welletjes geweest en Ad ook, maar die had een reünie. Dus met 5 man verder niet richting Nijmegen maar naar het zuiden. Frank voorop zomaar een route. Het weer klaarde op en we waren in een mum van tijd droog. Tijd voor koffie en gebak op zoek naar een plek in Geldrop, wa denkte niks open. Hè ene bakker Ff vragen en ja hoor gebak me koffie dieje goede man heeft vur ons koffie gezet hij zag wel da wij goei volk waren. Na het genuttigd te hebben, hebben we de rekening gevraagd € 9.90 zei de man vur 5 gebak en koffie da ken nie. Peer moest afrekenen, kumt gvd wir goed weg, une Markus hè ok altijd geluk.

Onderweg naar de dorps over dieverze wegen begon mijne motor steeds raar te lopen. Gestopt en links en rechts gekeken konden we niets vinden toch maar wir aangereden, het probleem was er weer nog eens gekeken bleek de koppelingskabel met 2 draadjes nog vast te zitten.

Wij de kortste route naar huis gereden, eindelijk veilig thuis aangekomen en met zijn 5 nog een pilsje bij ons genuttigd. Nog wat nagezeverd is iedereen naar huis gegaan. Jongens het was toch nog een leuke dag geweest met alle trubbels die we gehad hebben. Iedereen bedankt en tot de volgende keer.

Gr de KAWA bestuurder.