Reisverslagen, Openingsrit zondag 11 maart 2018


 

Verslag openingsrit 11 maart 2018 groep Mari.

Zoals jullie weten was de openingsrit een week uitgesteld. Dus weer of geen weer zondagmorgen 11 maart met Ad naar de Dorps gereden .

Komen we daar aan ligt Barry nog te pitten. Tien minuten nadat iemand (ik zal geen namen noemen) het gas van zijn nieuwe z 1000 flink open draaide was volgens mij heel Olland wakker en zwaaide de voordeur open. Daar was Barry en zij: Gullie bent een week te laat. Ik had vurrigge week de koffie wel kloar.

Maar goed inmiddels regende het maar het zou om half 11 droog zijn volgens de geleerden. En inderdaad was het toen ook droog . Na twee bakken verse koffie zijn we met 4 motoren aan de rit begonnen Omdat de weg nat was en Erik nog wat moest wennen aan zijn nieuwe Z 1000 zijn we mooi rustig begonnen. Da moest ok wel want ik zag hem af en toe nie mer in munne spiegel.

Na ongeveer 90 KM in Oisterwijk op een terras unne uitsmijter of iets anders weg gewerkt . Er zat trouwens ook nog iemand naast ons moppen te tappen dus het was weer gezellig. Toen de zon wat door kwam snel weer aan gereden. De weg werd geleidelijk droog dus kon ik als voorrijder de tweede helft van de rit wat meer gas geven en iedereen kwam goed mee. Ook Erik had de smaak al weer goed te pakken.

Tegen half 3 waren we weer terug bij dun dorps . Nog even wat gedronken en bij gepraat en weer huiswaarts. Al met al was het weer een mooie en gezellige rit. Bedankt daarvoor organisatie en mederijders.

Gr Mari.