Verslag Motorweekend 2018 Langzaamste groep

 

Dag 1. Donderdag 15 juni

We zijn om 9.00 vertrokken bij de Dorpsherberg te Olland. Normaal met 5 stellen, deze keer met 5,5 stel omdat Pietje nu ook voor de eerste keer mee gaat. Roos wilde al meteen bij iemand anders op de motor stappen, waarschijnlijk ’s morgens al niet alles goed gegaan. Na de nodige kilometers op de A2 te hebben gereden zijn we gestopt omdat de motor van Martien ontzettend piepte en jankte. Ze gingen met zijn vieren op de knieën, niet voor een aanzoek maar om de reden van de piepjes te zoeken. Het was niets waarover we ons druk hoefde te maken, dus verder met de route. Toch na de lunch weer met zijn alle op de knieën achter de motor van Martien, nu kwamen er ook sleutels tevoorschijn en werd er gesleuteld, wat achteraf toch wel geholpen heeft. Fijn gereden en een mooie route, om ± 17.15 uur arriveerde we in Lutzenrath bij hotel Maas.

Dag 2. Vrijdag 16 juni

Om 8.30 uur ontbijt met een te vroege zang party voor Piet, half gestaakt want hij bleek pas zaterdag jarig te zijn. Martien kwam helemaal in stress aan het ontbijt, verkeerde pillenpotje meegenomen. Na verschillende telefoontjes en E-mail en telefoon naar de apotheek in Sint-Oedenrode zou het geregeld zijn en hoefde hij maar een dag zonder de medicijnen. Albert Verhagen zou langs de apotheek gaan en de pillen ophalen, De apotheek en Albert hiervoor hartelijk bedankt. Nu kunnen we ontbijten en de rit voor vandaag gaan rijden. Weer een prachtige rit gereden langs en rond de Moezel met Piet als voorrijder en iets minder warm dan gisteren. Weer een geslaagde dag, bij aankomst in Lutzenrath kwamen ook de andere groepen net aan.

Dag 3. Zaterdag 17juni

Piet jarig ( 60 Jaren) nu wel het “lang zal hij leven“ helemaal afgezongen. Na het ontbijt vertrekken we weer voor een nieuwe route met vandaag Driek als voorrijder. Deze gaat volgens ons langs de mooiste plekjes aan de Moezel Piesport, Zell, Traben-Trabach. Hier op een terras met prachtig uitzicht genieten van het gebak van onze jarige. Onze laatste stop aan de Moezel was Sen-heim. Een prachtige route met wederom geweldig weer. Daarna wederom van een lekker avondeten genoten en natuurlijk weer afdrinken tot we naar bed gaan.

Dag 4. Zondag 18 juni

Vanmorgen een half uurtje eender ontbijten i.v.m. de terugreis die voor ons ook uitstekend is verlopen, en we hebben niemand (uit onze groep) zien vallen. Hotel Maas is een geweldige locatie TOP. We hebben het hier uitstekend gehad.

De dames van de langzame groep.