Reisverslagen, Avondrit 19 augustus 2022


(gereden 20 augustus 2022)

Ja, jammer op vrijdagavond net voor aanvang van de rit kwam het er met bakken water uit. En ja dan ga je er niet aan beginnen, ben daarom maar thuis gebleven.

Na overleg met Gerard besloten we om de rit op zaterdagavond te rijden. Vertrekken om 18:00 uur bij “d’n Toel”. Gerard had het nog even op de app van MC Olland gegooid, maar niemand die gereageerd hadden, had tijd.

Zaterdagavond waren met z’n drieën Gerard, Ellen en ik. Om kwart over zes vertrokken we. Wat al meteen opviel is dat het zo rustig op de wegen was, nou vind Gerard dit niet erg en reed goed door en Ellen in z’n achterwielen.

Als we dit tempo kunnen volhouden zijn we binnen een uur thuis….. De route heeft vele bochten en dat is helemaal naar Gerard z’n smaak …. De route was ongeveer 96 km lang en ging richting de Beekse Bergen bij Hilvarenbeek. Laat daar nou net een festival “Decibel outdoor” gaande zijn. Dat was wel een eindje ingetogen rijden, daar komt vuel volk opaf.

Maar goed, ook daar kwamen we door en verder ging het weer in een rap tempo. Zoals eerder gezegd, niet in een uur terug maar wel in een uur en 10 minuten, even een drankje genomen en naar huis.

Wat de route betreft een aanrader om hem op een avondje te rijden, veel stuur/bochtenwerk.

Albert