verslag Avondrit 12 mei 2017


 

Wie heeft er ooit gehoord van de weergoden? Iedereen denk ik wel . Maar nooit eigenlijk echt vertrouwen in gehad. Nou vandaag waren ze er wel. Er werd nog even naar buienradar gekeken en die beloofde niet veel goeds. De rit was ongeveer 120km "rund um haus". Voor mij was het de eerste keer dit jaar dat ik meegereden heb. (Schande).

Rond half 7 , kwart voor 7 weg binnendoor richting Deurne . Bijna allemaal tegelijk vertrokken met een paar minuten verschil. We waren in totaal met 22 personen en 4 groepen. In Nijnsel werd er al een groep gepasseerd en het ging vrij vlot moet ik zeggen. Onderweg hebben we nog een groep gezien en voor de verdere rest waren er veel auto’s op pad.

Om maar niet te spreken van de drempels die we onderweg tegen kwamen. Na ongeveer 90 km in Bakel hebben we effe koffie gepakt , niet lang daarna kwam er nog een groep zitten. Even leek het erop dat het ging regenen dat viel mee.

Na een half uurtje (na de koffie) waren we terug in Olland. Het was toch een mooie route, niet te veel door de dorpen en vrij vlot. Het duurde niet lang of iedereen was weer terug. Effe bijkletsen en het laatste nieuws uitwisselen.

Gekke Jan was er ook die wordt de laatste tijd veel gezien in Olland. Hij keek eens rond en vond iemand met een bril op wel een knappe vent ( G v Gils). Ik zei tegen Jan dat hij die bril maar eens op moest zetten. Al met al droog vertrokken en droog thuis. Wat wil je nog meer.

Tot de volgende keer Herwin