Reisverslagen, tussendoor rit Verkensgroep


 

Tussendoorrit Verkensgroep zondag 24 april 2022!

Het begon met appje op vrijdag 22 april van Mark of er iemand zin had om zondag de 24 ste een rondje te gaan rijden. Helaas geen club rit die dag, maar wel mooi weer verwacht. Vervolgens bleek na een 50-tal berichten dat we met 5 personen zouden gaan rijden, Mark, Mari, Frank, Marcel en ikke.

Na wat zoekwerk viel de keuze op de Openingsrit van 2021, dit bleek achteraf ook een goede keuze te zijn, mooie rit, veel binnenwegen met mooie bochten, mooi stuk dijk langs de Maas waar ook onze koffiestop plaatvond bij Brass aan de Maas in Ravenstein, waar we mooi uitzicht hadden op de Maas.. Omdat Marcel afgelopen week jarig was trakteerde hij ons allen op heerlijk appelgebak met slagroom en koffie. (nog bedankt Marcel!) Het was een prachtige dag, met veel zon, lekker temperatuurtje, en zoals gezegd een mooie rit, die nauwelijks door bebouwde kom ging, waardoor we lekker konden doorrijden.

De route rond 10:00 opgepikt in Olland bij d’n Toel, die helaas nog niet open was, we vertrokken met een Honda, 2 Suzuki’s een Aprilia en een Triumph. Zo zijn we bijna in Boxtel, Sint-Michielsgestel, Maaskantje, Rosmalen en Vinkel geweest. Ook bijna in Nistelrode, Bernheze en Oss. Uiteindelijk WEL door Berghem gekomen richting de Maas. Na een heel stuk genoten te hebben van de dijkjes zijn we na Grave door de Kraaijenbergse Plassen (loopt straatje doorheen) weer richting Mill gereden en zo via Landhorst, Boerdonk, Keldonk in Sint-Oedenrode aangekomen.

We waren het erover eens dat deze rit nog even in de navi blijft staan!! Het was inmiddels 13:00! Mooi op tijd om thuis drankje klaar te zetten om de formule 1 race van Imola te kijken waar de volgende verrassing plaatvond, onze Max verdiende dit weekend het maximale aantal van 34 punten!

Heerlijk weekendje! Pierre.