Reisverslagen, 2 mei, 4 april of 11 april 2021


 

De Verkensgroep zou vertrekken bij de poort van Veghel in verband met de Corona regels (daar ging het al fout).

Mark was te laat en Pierre en Ad moesten nog tanken maar goed 10 minuten later vertrokken we. Maar waar moesten we naar toe? Marcel zei richting Zijtaart nee zei Mari richting Rooi. Jongens als we nu eens beginnen in Olland, dat was een sterk plan. 1 , 2 , 3 hup naar de thuisbasis.

Op de Horst was Tonnie aan het spelen met de honden, lag voor in de tuin met 6 van die grote Bernard Senners. Aangekomen bij het kapelleke was de weg afgesloten, dus dan maar weer terug. Weer langs Tonnie, en wa denkte lag Gerry ook tussen de honden.

Eindelijk aangekomen bij de Dorps, de rit opnieuw ingeladen en gaan met die banaan (hadden we al 20 minuten gereden voor Jan met de korte achternaam).

Over de Ollandseweg, Bobbenagelseweg en de Liempdseweg weer stoppen, jongens wat nu weer.... Ja zei Mari het klopt niet, ik zie de route niet meer, moete unne bril hebben zei Frank. Laat mij maar voorrijden zei Ad, ik zie de route dus weer terug richting de Toel. Bijna bij de Toel aangekomen draait ie rechts af over de Schootsedijk.

Ik geef een spuit gas haal iedereen in en roep koffie bij ons tegen Ad. Draaien allemaal af behalve Michel ( wist ons nog niet te wonen ). Tijdens de koffie hebben de geleerde het over de route. Onze Frank, Jan en ikke zelf hebben het over om te stoppen met rijden en dan evt te bbq. Maar goed ze zijn eruit, na een bekske koffie en een grote koek gaan we het weer proberen.

Over de Schootsedijk, de Leijerweg en het Sterrenbos richting het Eversen. Na wat opstart problemen toch nog een hele mooie route gereden van 226 km. ( kan er ook niks aan doen, veel keer dezelfde weg gehad ).

Albert hartelijk dank voor de mooie rit.

Mvgr de kawa rijder Erik