Reisverslagen, rit van 18 april 2022 Ad


 

Kennelijk begon het op eerste paasdag bij Jack te kriebelen, waarschijnlijk door een teveel aan eieren en een tekort aan actie! Hij stelde via de MC Olland app voor om ’s-anderendaags een stukske te gaan rijden, de koffie zou om half tien klaarstaan.

Aanvankelijk reageerde alleen Tonnie en ondergetekende, maar ’s-Morgens meldde ook Cees Timmerman zich via de app, en opperde dat Jack daarom de koffie maar wat moest aanlengen! Maar Jack stelde hem gerust en meldde dat ze al op de paaseieren hadden bezuinigd en dat er dus heus nog wel een extra bakske koffie aan zat.

Bij Jack aangekomen werden we behalve met koffie, ook nog met lekkere cake verwend, en nadat we op ons gemak hadden bijgebuurt, werd besloten om Jack tot voorrijder te benoemen en vertrokken we via Oirschot en Bladel naar België, want daar konden we goeiekoop tanken! Iets rammelde er aan die theorie, want als we geld wilden besparen hadden we misschien beter thuis kunnen blijven, maar ja, toch een prima excuus om die kant op te gaan. Het was wel duidelijk dat Jack wel eens meer op d’n harde weg komt, letterlijk overal wist hij ons feilloos in goeie banen te leiden.

In Bels efkes rondgekeken waar we een bakske koffie konden drinken, dat werd de Klothoeve, echt een naam waar we ons meteen bij thuis voelde1 Na wat slap gezeverd te hebben en nadat Cees de drankjes had betaald, nog bedankt Cees, zijn we via Poppel, Moergestel, de ouwe Grind en Liempde terug naar Olland gereden, waar het plan was om, zoals we bij de ledenvergadering hadden beloofd, direct verslag uit te gaan brengen bij Gerard, die dat waarschijnlijk al had aangevoeld, hij was hem wijselijk gepeerd! Al met al was het weer een geslaagde dag, en Jack, bedankt voor de goeie zorgen!

Groeten VFR adje