De Pen, Roos-Marie de Haan

 

In het vorige boekje stond mijn naam als een van de vier dames die de pen kregen aangereikt.

Ik ben Rose-Marie de Haan, de meeste noemen mij gewoon Roos. Mijn leeftijd is 59 jaar jong, en ben moeder van een dochter Cindy 34 jaar.

Ik rij met de ritten en vakantie graag mee achter op de motor, en geniet dan van wat we tegen komen en te zien krijgen. Ook de tussenstops zijn gezellig vooral als we ergens wat gaan drinken, liefst heb ik dan warme chocomel met slagroom, en natuurlijk gebak er bij, dan kan mijn dag niet meer stuk. Dan ’s middags ook weer ergens stoppen om een hapje te eten, dat hoort er natuurlijk ook bij.

Mijn hobby’s zijn het maken van 3D kaarten, meestal voor het Rode Kruis, maar ook om zelf te versturen. Een keer per week ga ik ’s avonds sportief wandelen bij s.v Fortuna, en ook gaan we nog 4 keer per jaar met de rolstoelers van Odendael wandelen, wat de oudjes en ook ik zelf erg fijn vinden. Verder doe ik nog aan Country dansen, op minimaal een avond per week. Sinds kort gaan we hiermee ook regelmatig op treden in verzorging of bejaarden tehuizen, waar deze mensen erg van ons genieten. Dit zijn ongeveer mijn bezigheden en hobby’s.

Groetjes Rose- Marie de Haan.