De Pen, Jeroen Erven

 

Hallo,

Ik ben Jeroen Erven en sinds 1 januari 2015 lid van de motorclub. Als ik de website van MC Olland bekijk hebben verschillende leden er een enkelt jaar over mogen doen om een stukske te schrijven. Men hebben ze gevraagd omdat nu al te doen dus zal efkes wat over men vertellen voor degene die dat iets interesseert.

Ik ben 25 jaar jong en woon al een tijdje aan de weg met meeste drempels van Olland (de stok). Doordeweeks zit ik in de plantenhandel en transport. Dit doe ik vur men eigen, maar ik vraag me af en toe wel af of ik wel in de goeie plantenhandel zit, aangezien ik voor een hele plant minder kan beuren als iemand anders voor alleen de toppen. Maar goed om menne stress kwijt te kunnen heb ik in 2014 mijn motorrijbewijs gehaald. Bij de rijschool keken ze men aan en zeiden dat ik in de zware categorie viel. Ze hebben men nooit gewogen maar ik denk da ze goed konden schatten.

Na men rijbewijs te hebben gehaald heb ik nogalles mee unne motor gekocht en wel een ouwe YAMAHA R6. Voordat ik bij de motorclub ben gegaan heb ik eerst wat ritjes zelf gereden aangezien mij dat het veiligste leek voor iedereen. Na de grootste fouten uit menne rijstijl gehaald te hebben ben ik een paar keer met Jordy Voets gaan rijden. Daarna ben ik nog een vrijdagavond mee geweest en heb ik de snertrit meegereden. Dit jaar probeer ik zoveel mogelijk ritten mee te gaan rijden, dit moet ik wel combineren met het voetballen bij Ollandia 3. Ik ben er dus wel aan gewend da ik niet de vlugste ben en da hoef ik bij de motorclub dan ook niet persé te zijn. Ik heb men eigen ook opgegeven voor het motorweekend, da lijkt me wel skon. Alleen zal het nog niet van zelf gaan want er blijkt dit jaar een lastige bocht in de rit te zitten….. Maar goed dit was het wel voor nu, ik hoop dat we samen nog veel veilige kilometers mogen gaan maken.

Groeten, Jeroen