De Pen, Eric de Bie

 

Beste leden van de motorclub MC Olland.

Zal me even voorstellen voor degene die mij nog niet kennen. Ik ben Erik de Bie en woonachtig in Olland, getrouwd met Ine van Rooij en samen hebben we drie kinderen.

Ben werkzaam (waakzaam) bij houthandel gebr Smetsers als chauffeur. We hebben de eerste 10 jaar in Schijndel gewoond ,maar de lust om in Olland te wonen is er altijd al geweest.

Heb mijn motor rijbewijs al op mijn 18e gehaald en negen jaar met plezier gereden, eerst een Suzuki GRX 550 maar die kwam tot stilstand tegen een auto die uit een uitrit kwam, toen maar een snellere Suzuki GSX 750 om de auto`s voor te blijven. Maar omdat we aan het bouwen waren ( je snapt het al ) motor verkocht. Een paar jaar bij het voetballen gezeten maar dat was het ook niet. Al die jaren bleef het maar kriebelen en kriebelen en weer aan het bouwen (10 jaren plan ) , enkele MC leden hadden al gezegd waar ik regelmatig kom, Erik koop toch weer een motor, de knoop door gehakt en een Honda VT 1100 gekocht. Rij nu weer een maand of 5 met veel plezier en lol en hopelijk veilige km`s.

Tot slot de groeten en we buurten wel bij, tijdens de diverse evenementen.

Erik.